Bart Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 Jak w temacie, oświetlane automatycznie zostają tylko korytarze i przedsionki, natomiast przedziały pozostacją wygaszone. W trybie multiplayer wystarczy przełaczyć na chwilę skład, na prowadzenie przez bota, wówczas skład się oświetla automatycznie. Przeglądałem enum'y i nie znalazłem żandej zmiennej odpowiedzialnej za oświetlanie wagonów. Jeśli jest taka to proszę o podanie.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 15, 2024 SIMRAIL Team Posted December 15, 2024 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #3724 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #3724
SIMRAIL Team DingDing Posted December 17, 2024 SIMRAIL Team Posted December 17, 2024 Cześć, pytanie: w jakim wagonie to zauważyłeś? Bo przedziały są normalnie oświetlane, tylko że światło jest przygaszane. Masz na myśli że powinny mieć światło włączone na maksa?
adisuper Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 Myślę,że miał na myśli ,żeby mozna było również sterować oświetleniem ręcznie z kabiny ale faktycznie jeszcze w Ea ja też zauważyłem,że korytarze są oświetlone a przedziały nie
Bart Posted December 18, 2024 Author Posted December 18, 2024 Cześć, zauważyłem to wagonach Y. Nie zauwazyłem by światło się świeciło. Wagony były całkowicie zaciemnione.
Recommended Posts