Rogaleqq Posted December 14 Posted December 14 Na serwerze PL8 jadąc EN57 KM ze Skierniewic do Warszawy Wschodniej trasa przebiegała spokojnie. Armagedon się zaczął po wyjeździe z Zachodniej. Zacznijmy od tego, że po Wwa Ochota wcale nie ukazał się w rj, później zaczęły się jeszcze ciekawsze rzeczy. Wjeżdżając w tunel napotkałem na ścianę, na którą najechanie nie spowodowało absolutnie niczego. Jechałem dalej. Po dojeździe do Wwa Powiśle nie zaliczyło zatrzymania się, mimo że zatrzymałem się przed wskaźnikiem W4. W dodatku po otwarciu drzwi ukazał się komunikat o otwarciu drzwi ze złej strony i poza obszarem stacji. Pomimo to ruszyłem dalej kierując się w stronę po Warszawa Stadion. I tutaj sytuacja się powtórzyła. A dodam jako ciekawostkę, że grając około 14 nie dało się wjechać na Ochotę, ponieważ symulator na to nie pozwalał. Log i screenshoty poniżej SimRail_log_2024-12-14_22-46-16.txt
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 15 SIMRAIL Team Posted December 15 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts