Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Po aktualizacji 11/02/2024 wszystko działa jak powinno nawet z włączonym ETCS ukończyłem ten scenariusz z podwójnym ED250 w scenerii zimowej 😉

Zrzut ekranu 2025-02-12 132442.png

• Thanks 2
Posted
W dniu 12.02.2025 o 13:28, Maurice napisał(a):

Po aktualizacji 11/02/2024 wszystko działa jak powinno nawet z włączonym ETCS ukończyłem ten scenariusz z podwójnym ED250 w scenerii zimowej 😉

Zrzut ekranu 2025-02-12 132442.png

Ja mam problem z sprzęgiem dwóch ED250, podjeżdżam do 3 km/h uderzam i nie sprzęgają sie nawet sprzęgi nie otwierają się nie wiem jaka jest przyczyna? Możesz mi opisać jak sprzęgłeś ? Pozdrawiam

Posted
5 godzin temu, robert-szyndlarewicz napisał(a):

podjeżdżam do 3 km/h uderzam i nie sprzęgają sie nawet sprzęgi nie otwierają się nie wiem jaka jest przyczyna?

Dzioby musisz sam pootwierać.

Posted
14 godzin temu, robert-szyndlarewicz napisał(a):

Ja mam problem z sprzęgiem dwóch ED250, podjeżdżam do 3 km/h uderzam i nie sprzęgają sie nawet sprzęgi nie otwierają się nie wiem jaka jest przyczyna? Możesz mi opisać jak sprzęgłeś ? Pozdrawiam

Ja robilem tak ze na początku podejdę do drugiego ed250 otwieram dziób i wracam do pierwszego manewruje. Zmieniam kabinę (wiem że nie muszę ale lubię) otwieram tylne dzioby i się połączyło. 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy