Groszeczek Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale Scenariusz Sędziszów - Katowice EN57 w scenerii Lata 80 jest nie grywalna. Po prostu nie dostaje zezwolenia na wyjazd z peronu gdy jest już czas odjazdu. Próbowałem kilkukrotnie restartować misje, ale nie pomogło. Jeszcze dodatkowo: - Co jakiś czas załącza się pętla dźwięku przypominająca odkurzacz. (Pewnie ma to przypominać odgłos silnika spalinowego jakiegoś auta) - Przy kliknięciu opcji "Restart scenariusza" znikają wszyscy pasażerowie z peronu. - W jednym miejscu na jezdni maluchy urządzają drift i ladują na płocie lub lampie. SimRail_log_2024-12-14_00-10-48.txt
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 14, 2024 SIMRAIL Team Posted December 14, 2024 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
adisuper Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 U mnie wszystko działa poza nastawnikiem, tzn jest on do przodu a w momencie kiedy ruszam En57 jedzie do tyłu
Recommended Posts