kolejarz_1990 Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Witam! Dzisiaj tj. 09.12.2024 r. na serwerze PL2 prowadząc pociąg 42172 zostałem skierowany przez BOTa na Dąbrowie Górniczej Wschodniej błędnie na szlak do podg. Kozioł zamiast do stacji Sławków. Przed wjazdem zatrzymałem się pod semaforem wjazdowym, B, po czym BOT przyjął mnie na tor 6. Dalej z ciekawości pojechałem zobaczyć co się stanie dalej, ale na podg Kozioł nie dostałem wjazdu. Ogólnie od objęcia pociągu przez mnie w stacji Sosnowiec Kazimierz nie zamknęły się przejazdy na szlaku do Strzemieszyc, dopiero ostatni przejazd przed Strzemieszycami załączył się tuż przed minięciem go przez czoło pociągu. W załączniku log i screen SimRail_log_2024-12-09_11-42-27.txt
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 9, 2024 SIMRAIL Team Posted December 9, 2024 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts