KOlorowy Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 (edited) Witam serdecznie Chciałbym zapytać twórców, kiedy możemy spodziewać się dodania obiecanego wagonu z dodatku CARGO PACK - i zarazem, dlaczego od końca kwietnia 2024 roku, czyli od opublikowania owego dodatku (który pewna część graczy zakupiła, w tym ja) nie mamy od was w tym temacie ŻADNEJ informacji? Na dowód załączam waszą grafikę informującą, że wagon ma być w dodatku (Sggnss). Tymczasem wchodząc do lokomotywowni (ale i samej gry), nic takiego nie mamy! (nie mylić z SGS). Proszę o interwencję w tej sprawie! (W końcu zapłaciliśmy za pełny produkt, a przez 8 miesięcy nie został on uzupełniony o brakującą zawartość) Edited December 9, 2024 by KOlorowy 4
mluczak.kutno Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Bardzo dobrze, że poruszyłeś tę kwestię. Oglądając "krakowski" strumyk od MDwKD szukałem tego wagonu, szukałem i znalazłem dokładnie tyle, co i Ty. Widziałem, że na czacie były o ten wagon pytania, niestety nie widziałem odpowiedzi. No to może tutaj jakiś deweloper odpowie? Haaaalo. 1
zbynak Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Zapłaciłeś to się nie interesuj, jak będzie to będzie. A w ogóle to są tak zarobieni, że na wyjście pełnej wersji nie będzie ani wszystkich nastawni, ani warsztatu Steam, a i to pewnie nie wszystko. Tak to niepełna pełna wersja. Kto by się przejmował jednym wagonem, którego obstawiam nie będzie, skoro nic o nim nie słychac. 1 5
Guest Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Panie co pan głowę zawracasz, wagonami jeździsz?
KOlorowy Posted December 10, 2024 Author Posted December 10, 2024 Czyli jak rozumiem, twórcy nie podejmą tematu i mam prawo czuć się oszukany? W porządku 🙂 1 2
Guest Posted January 2 Posted January 2 Podbijam, bo może w ferworze świąt i wychodzenia z EA twórcy nie zauważyli tematu
PL_Andrev Posted January 2 Posted January 2 może trzeba buga założyć, chętnie podbiję wtedy taki temat, a nie w dziale off-topic
KOlorowy Posted January 2 Author Posted January 2 2 godziny temu, PL_Andrev napisał(a): może trzeba buga założyć, chętnie podbiję wtedy taki temat, a nie w dziale off-topic Brak wagonu nie jest przypadkiem wynikającym z niewiedzy/przeoczenia twórców. Z tego co mi wiadomo, na to pytanie może odpowiedzieć tylko sam prezes 1 1
qbahn Posted January 3 Posted January 3 14 godzin temu, Bazinga napisał(a): Primo - to nie bug Fakt. Zapewne wagon nie przeszedł przeglądu okresowego i stoi gdzieś na bocznicy w krzakach 😉
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now