Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam serdecznie 
Chciałbym zapytać twórców, kiedy możemy spodziewać się dodania obiecanego wagonu z dodatku CARGO PACK - i zarazem, dlaczego od końca kwietnia 2024 roku, czyli od opublikowania owego dodatku (który pewna część graczy zakupiła, w tym ja) nie mamy od was w tym temacie ŻADNEJ informacji? Na dowód załączam waszą grafikę informującą, że wagon ma być w dodatku (Sggnss). Tymczasem wchodząc do lokomotywowni (ale i samej gry), nic takiego nie mamy! (nie mylić z SGS). Proszę o interwencję w tej sprawie! (W końcu zapłaciliśmy za pełny produkt, a przez 8 miesięcy nie został on uzupełniony o brakującą zawartość)

d6961895cb8638220eae2582b8dab2c1acc86e7a.jpg

Bez tytułu1.jpg

Bez tytułu.jpg

Edited by KOlorowy
  • I agree 5
Posted

Bardzo dobrze, że poruszyłeś tę kwestię. Oglądając "krakowski" strumyk od MDwKD szukałem tego wagonu, szukałem i znalazłem dokładnie tyle, co i Ty. Widziałem, że na czacie były o ten wagon pytania, niestety nie widziałem odpowiedzi. No to może tutaj jakiś deweloper odpowie? Haaaalo.

• I agree 1
Posted

Zapłaciłeś to się nie interesuj, jak będzie to będzie.

A w ogóle to są tak zarobieni, że na wyjście pełnej wersji nie będzie ani wszystkich nastawni, ani warsztatu Steam, a i to pewnie nie wszystko. Tak to niepełna pełna wersja.

Kto by się przejmował jednym wagonem, którego obstawiam nie będzie, skoro nic o nim nie słychac.

• Sad 1
  • I agree 5

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy