Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, PsyCHO napisał(a):

Yeas,I just couldn't get channel 9 into the radio

2 godziny temu, Fritschie napisał(a):

I just couldn't get channel 9 into the radio, neither via the buttons on the radio nor with other buttons.
Where is the problem, with me or in the scenario?

In the game settings, turn off automatic radio channel change.

Posted

W moim przypadku nie udało się ukończyć scenariusza, a szkoda, bo fajny. Dojechałem do Katowic o czasie, zmieniłem kanał na 9, zmieniłem kabinę, zgłosiłem gotowość do manewrów (oświetlenie zmienione) dostałem informację, że czekamy na wjazd pociągu 3600. Niestety pociąg 3600 nie wjechał i o godzinie 20:00 scenariusz został przerwany.

Posted
4 godziny temu, Fritschie napisał(a):

The scenario is working well.

What I liked was travelling on the opposite track with the goods train.
Then between the two trains back to the right-hand side.

Arrived in Katowice on time.
I just couldn't get channel 9 into the radio, neither via the buttons on the radio nor with other buttons.
Where is the problem, with me or in the scenario?

Thanks for help
Jörg

Have you tried press ctrl + 9 ? At my computer everything was ok in english version too.

Posted
Teraz, margi1 napisał(a):

Have you tried press ctrl + 9 ? At my computer everything was ok in english version too.

Jeśli mają powłączaną automatyczną zmianę kanału, a zapewne tak jest, to nie można zmienić kanału ręcznie, klikaniem w radio czy kombinacją z controlem.

Posted
W dniu 11.12.2024 o 12:24, bartbus napisał(a):

Miałem tą samą sytuację ze znikającym składem.

Przesyłam w załączeniu spakowany plik z misją który należy wypakować to katalogu ze scenariuszem. Zmieniono w nim sposób wywołania wjazdu do Zawiercia pociągu towarowego z Myszkowa, co powinno spowodować wyjazd węglarek w kierunku Myszkowa.

mission.zip

Posted (edited)
4 godziny temu, bart_dem napisał(a):

W moim przypadku nie udało się ukończyć scenariusza, a szkoda, bo fajny. Dojechałem do Katowic o czasie, zmieniłem kanał na 9, zmieniłem kabinę, zgłosiłem gotowość do manewrów (oświetlenie zmienione) dostałem informację, że czekamy na wjazd pociągu 3600. Niestety pociąg 3600 nie wjechał i o godzinie 20:00 scenariusz został przerwany.

Jak przejeżdżałeś obok Grupy postojowej przed Zawodziem, to stały tam jakieś wagony?

Edited by margi1
Posted

Ja natomiast muszę powiedzieć,że mam problem.Rozpakowałem folder ze scenariuszem zgodnie z instrukcją,ale po włączeniu simraila w ogóle nie widzę scenariusza na liście😟.Sprawdziłem spójność plików na steam i dalej to samo,ktoś może pomóc?

Posted
2 godziny temu, vikingpn89 napisał(a):

Ja natomiast muszę powiedzieć,że mam problem.Rozpakowałem folder ze scenariuszem zgodnie z instrukcją,ale po włączeniu simraila w ogóle nie widzę scenariusza na liście😟.Sprawdziłem spójność plików na steam i dalej to samo,ktoś może pomóc?

Do tego katalogu: SteamLibrary\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries\1_KatowiceWarszawa\Scenarios\  ? Powinien być w zakładce "Katowice - Warszawa".

Posted
11 minut temu, margi1 napisał(a):

Do tego katalogu: SteamLibrary\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries\1_KatowiceWarszawa\Scenarios\  ? Powinien być w zakładce "Katowice - Warszawa".

do tego dałem a simrail go nie pokazuje,przed wczorajszą aktualizacją z resztą też go nie widziałem w menu wyboru

Posted
8 minut temu, vikingpn89 napisał(a):

do tego dałem a simrail go nie pokazuje,przed wczorajszą aktualizacją z resztą też go nie widziałem w menu wyboru

Jakieś tutaj cuda i dziwy się dzieją. U mnie jest. Spróbuj jeszcze raz wypakować, może nie do tego katalogu wypakowałeś.

Zrzut z Simraila.jpg

Zrzut z MultiCommandera.jpg

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy