czapus Posted November 23 Posted November 23 Niech zmienia to rp1 bo nie jest tak dobre jak może być 1 1
PKPziom Posted November 29 Posted November 29 Jak dla mnie powinno być podobnie jak w MaSzynie tzn za każdym razem jak "wchodzisz" do lokomotywy powinien być przydzielany (losowo) rodzaj tonu sygnału, bo po dłuższym czasie, nwm czy tylko ja tak mam że ten aktualny sygnał w kółko jedno i to samo się po prosu nudzi...😟 2
KOlorowy Posted November 29 Posted November 29 (edited) 4 minuty temu, PKPziom napisał(a): Jak dla mnie powinno być podobnie jak w MaSzynie tzn za każdym razem jak "wchodzisz" do lokomotywy powinien być przydzielany (losowo) rodzaj tonu sygnału, bo po dłuższym czasie, nwm czy tylko ja tak mam że ten aktualny sygnał w kółko jedno i to samo się po prosu nudzi...😟 Ale to nie ma szanowanemu Panu znudzić się, czy nie znudzić, tylko wykonywać swoje zadanie. Nie używasz Pan Rp1 co sekundę - nie dajmy się zwariować. Edited November 29 by KOlorowy
PKPziom Posted November 29 Posted November 29 (edited) 5 minut temu, KOlorowy napisał(a): Ale to nie ma szanowanemu Panu znudzić się, czy nie znudzić, tylko wykonywać swoje zadanie. Nie używasz Pan Rp1 co sekundę - nie dajmy się zwariować. De Facto tak, ale mówimy tu o dłuższym czasie grania gdzie nawet w samych pojazdach podczas dawania sygnału za każdym razem może wyjść coś innego 😕 Edited November 29 by PKPziom
KOlorowy Posted November 29 Posted November 29 Doskonale rozumiem, jednak jest to symulator, a nie kinder niespodzianka i jestem bardziej niż pewien, że twórcy nie poprą owego pomysłu
zbynak Posted November 29 Posted November 29 @KOlorowy Ale właśnie taka funkcja różnego dzięki Rp1 byłaby realistyczna - szczególnie przy starszych maszynach, jak ET22, EU07 czy EN57. Tam to ciężko spotkać dwa tak samo brzmiące sygnały baczność 😉 3
KOlorowy Posted November 29 Posted November 29 Całkowicie źle zrozumiałem wypowiedź. Teraz już rozumiem o co chodziło - coś na zasadzie, że nie ma dwóch identycznych płatków śniegu, mimo, że z pozoru wszystkie wyglądają tak samo 3
mluczak.kutno Posted November 29 Posted November 29 Z punktu widzenia urozmaicania taboru, to chyba niegłupi pomysł. Skoro np wszystkie egzemplarze ET22 w grze mają tą samą kabinę, to niech chociaż różnią się Rp1 🙂 2
zbynak Posted November 29 Posted November 29 Po cichu liczę, że kiedyś dojdą też różne wnętrza ET22, tak jak swojego czasu pojawiły się w siódemkach, też nie kojarzę żeby były wcześniej zapowiadane 🙂 2 1
czapus Posted December 7 Author Posted December 7 fajnie jakby zrobili cos takiego ze jak ma sie mniej powietrza w zbiorniku gl. to rp1 brzmi inaczej
Recommended Posts