Jump to content
Następne podsumowanie tygodnia pojawi się 07.12.2024 | The next summary of the week will be published on 07.12.2024

Recommended Posts

Posted

Jak dla mnie powinno być podobnie jak w MaSzynie tzn za każdym razem jak "wchodzisz" do lokomotywy powinien być przydzielany (losowo) rodzaj tonu sygnału, bo po dłuższym czasie, nwm czy tylko ja tak mam że ten aktualny sygnał w kółko jedno i to samo się po prosu nudzi...😟

• I agree 2
Posted (edited)
4 minuty temu, PKPziom napisał(a):

Jak dla mnie powinno być podobnie jak w MaSzynie tzn za każdym razem jak "wchodzisz" do lokomotywy powinien być przydzielany (losowo) rodzaj tonu sygnału, bo po dłuższym czasie, nwm czy tylko ja tak mam że ten aktualny sygnał w kółko jedno i to samo się po prosu nudzi...😟

Ale to nie ma szanowanemu Panu znudzić się, czy nie znudzić, tylko wykonywać swoje zadanie. Nie używasz Pan Rp1 co sekundę - nie dajmy się zwariować.

Edited by KOlorowy
Posted (edited)
5 minut temu, KOlorowy napisał(a):

Ale to nie ma szanowanemu Panu znudzić się, czy nie znudzić, tylko wykonywać swoje zadanie. Nie używasz Pan Rp1 co sekundę - nie dajmy się zwariować.

De Facto tak, ale mówimy tu o dłuższym czasie grania gdzie nawet w samych pojazdach podczas dawania sygnału za każdym razem może wyjść coś innego 

😕

Edited by PKPziom
Posted

@KOlorowy Ale właśnie taka funkcja różnego dzięki Rp1 byłaby realistyczna - szczególnie przy starszych maszynach, jak ET22, EU07 czy EN57. Tam to ciężko spotkać dwa tak samo brzmiące sygnały baczność 😉

• I agree 3
Posted

Całkowicie źle zrozumiałem wypowiedź. Teraz już rozumiem o co chodziło - coś na zasadzie, że nie ma dwóch identycznych płatków śniegu, mimo, że z pozoru wszystkie wyglądają tak samo

• I agree 3
Posted

Po cichu liczę, że kiedyś dojdą też różne wnętrza ET22, tak jak swojego czasu pojawiły się w siódemkach, też nie kojarzę żeby były wcześniej zapowiadane 🙂

• Like 2
  • I agree 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy