bartbus Posted Friday at 10:45 AM Share Posted Friday at 10:45 AM 13 godzin temu, alekswilc napisał(a): Narazie nie przewiduje takiej możliwości A powiedziałbyś gdzieś można to edytować ręcznie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pabloo Posted Friday at 12:36 PM Share Posted Friday at 12:36 PM ja mam mianowicie problem jadąc dragonem przed wjazdem w perony z prędkością 20km/h pociąg nagle się wykoleja Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekswilc Posted Friday at 01:20 PM Author Share Posted Friday at 01:20 PM 2 hours ago, bartbus said: A powiedziałbyś gdzieś można to edytować ręcznie? ScenarioManifest.xml -> Scenario_Start_Time 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekswilc Posted Friday at 01:21 PM Author Share Posted Friday at 01:21 PM (edited) 45 minutes ago, Pabloo said: ja mam mianowicie problem jadąc dragonem przed wjazdem w perony z prędkością 20km/h pociąg nagle się wykoleja W katowicach? Edited Friday at 01:21 PM by alekswilc miiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pabloo Posted Friday at 03:22 PM Share Posted Friday at 03:22 PM 2 godziny temu, alekswilc napisał(a): W katowicach? tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzego90 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Bardzo fajny scenariusz. Z checią bym sie przejechał takim ale na pociągu regio en57. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorkruk Posted 43 minutes ago Share Posted 43 minutes ago Za drugim razem scenariusz zadziałał gładko. Za pierwszym utknąłem pod semaforem na wyjeździe z Katowic, ale po ponownym załadowaniu scenariusza wszystko poszło sprawnie. Gdyby tylko można było wybrać EN71, byłbym wniebowzięty. Mimo wszystko moja dobra znajomość EU07 i trasy wciąż mnie zadowoliła. I dziękuję za wspaniały tekst o palącej się nastawni. Uczynił mój dzień weselszym! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_dem Posted 39 minutes ago Share Posted 39 minutes ago 3 minuty temu, wiktorkruk napisał(a): Gdyby tylko można było wybrać EN71, byłbym wniebowzięty Spróbuj tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktorkruk Posted 27 minutes ago Share Posted 27 minutes ago Teraz, bart_dem napisał(a): Spróbuj tego Próbowałem tego użyć przy innych scenariuszach i nie specjalnie było co modyfikować (Działało to przy scenariuszach, które mnie nie interesują). Pewnie i dało by się podmienić w tym scenariuszu skład, ale wtedy miałbym spóźnienie za spóźnieniem. Vmax EU07 = 120km/h. Vmax EN71 = 110 km/h. Nie mój styl gry. Bez modyfikacji plików scenariusza by się nie obeszło, a ja mam bardzo niewielkie doświadczenie w LUA i zerowe w modyfikacji SimRaila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts