Remenestar Posted Saturday at 09:44 PM Share Posted Saturday at 09:44 PM Ahoj. V mulťáku jsem si poslal vlak přivolávacím návěstidlem (bílá) přes ručně udělané výhybky omylem na špatnou kolej. Jsem v režimu výpravčí. Vlak mi bohužel zablokoval troje koleje a celý peron. HOdím si bílou na zadek a rychle že se přepnu. Ale AI mě nepustí řídit vlak, abych to mohl vycouvat. Je nějaká možnost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remenestar Posted Saturday at 09:55 PM Author Share Posted Saturday at 09:55 PM Tak nic. KAšlete na to. Už tam stojí tak 20 vlaků. tak se všichni to.... Víte co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maty556677 Posted Sunday at 08:08 AM Share Posted Sunday at 08:08 AM (edited) Ahoj, bohužel se tyto situace stávají, sám je ale hráč téměř nikdy nedokáže vyřešit, protože VD (virtuální dispečer) si prostě jede po svém. Ideální řešení je, že napíšeš na český Discord ( https://discord.gg/DHjJmM2yvD ) a pravděpodobně ti někdo pomůže. Řeší se to potom tak, že jeden hráč je ve vlaku a druhý rozsvítí přivolávačku vzadu, vlak se vysune před hlavní návěstidlo a potom se normálně pokračuje, to je první možnost. Druhá možnost je, že moderátoři vlak rovnou smažou. Edited Sunday at 08:08 AM by Maty556677 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts