ronr Posted October 20 Posted October 20 Zauważyłem, że wskaźniki blokady półsamoczynnej nie świecą jak powinny. Pierwszy screenshot - Świecą tylko 2 z 6 lampek, które powinny. Nie da się wysłać pociągu w stronę Sosnowca Dańdówki. Drugi screenshot - Po wysłaniu pociągu sygnałem zastępczym i użyciu dPo 1... załączyła się lampka Pwl. Potem da się wcisnąć blokadę bloku początkowego Po 1... i lampka Po zmienia się z białej na czerwoną. Co ciekawe i również widać drugim screenshocie, próbowałem wysłać pociąg po torze 2 (lewym) do Dańdówki, ale dostałem odpowiedź, że tor jest zamknięty. 4 minuty później bot pisze, że wysłał do mnie pociąg po tym torze... Zdjęcia zrobione na serwerze PL2. Data i godziny są w nazwach screenów.
SIMRAIL Team uetam Posted November 1 SIMRAIL Team Posted November 1 Nie jest to błąd - blokada liniowa do Sosnowca Dandówki jest jednokierunkowa.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 1 SIMRAIL Team Posted November 1 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts