ronr Posted October 20 Share Posted October 20 Zauważyłem, że wskaźniki blokady półsamoczynnej nie świecą jak powinny. Pierwszy screenshot - Świecą tylko 2 z 6 lampek, które powinny. Nie da się wysłać pociągu w stronę Sosnowca Dańdówki. Drugi screenshot - Po wysłaniu pociągu sygnałem zastępczym i użyciu dPo 1... załączyła się lampka Pwl. Potem da się wcisnąć blokadę bloku początkowego Po 1... i lampka Po zmienia się z białej na czerwoną. Co ciekawe i również widać drugim screenshocie, próbowałem wysłać pociąg po torze 2 (lewym) do Dańdówki, ale dostałem odpowiedź, że tor jest zamknięty. 4 minuty później bot pisze, że wysłał do mnie pociąg po tym torze... Zdjęcia zrobione na serwerze PL2. Data i godziny są w nazwach screenów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted November 1 SIMRAIL Team Share Posted November 1 Nie jest to błąd - blokada liniowa do Sosnowca Dandówki jest jednokierunkowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 1 SIMRAIL Team Share Posted November 1 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts