AtapiCl Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Zdarzyło mi się w porze ciemnej trafić do jadącego pociągu. Niestety mimo "autopilota" od razu przywitały mnie karniaki za brak włączonego radia, a i brak jakiegokolwiek podświetlenia przyrządów w jadącym loku 4E na starcie może być dla kogoś nieobytego mocno stresujący 😉 Dlatego logując się do jadącego pociągu pewne minimum powinno być ustawiane/resetowane w kabinie niezależnie od zostawionego stanu przez poprzednika. Wewnętrzny ticket https://git.simkol.pl/simkol/unitysim-new/-/issues/829 //uetam 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FluffyAdmiral Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Zgadzam się, AI powinno ustawiać loka zgodnie z przepisami jeśli gracz dołącza w trakcie jazdy. Ja też raz na dzień dobry dostałem -1000 pkt za jazdę bez radia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Solution uetam Posted December 9, 2022 SIMRAIL Team Solution Share Posted December 9, 2022 Poprawione po stronie bota i fizyki w !2152 (merged) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts