Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Podczas streamowania gry po około godziny1;30 lub dłuższym streamie całą gra mi się crashuje. Zrobiłem spójność plików pamięci mam bardzoooo dużo a dzieją się takie cuda. Karda graficzną envidia. Co robić Pomocy 

• Confused 2
Posted
4 hours ago, Andreman said:

Co robić Pomocy 

Bazując na szczegółach które zawarłeś w poście powiem, że musisz usunąć przyczynę crashów, żeby gra się nie wywalała

Posted
24 minuty temu, Andreman napisał(a):

Jakie to Polskie z twojej strony. Tylko na tyle kolegę stać? Miłego dnia 

Ale co ma Polskość do tego? Proszę o zdecydowanie więcej informacji. Twórcy gry również o to zapytają - "Karda graficzną envidia" to zdecydowanie za mało. 
Jaka konkretnie konfiguracja sprzętowa? Może logi warto wysłać? Czy w momencie, kiedy kolega nie transmituje na żywo swojej rozgrywki, taki błąd również występuje? Jak w przypadku innych gier? Zmiana ustawień graficznych pomaga? Wszystkie sterowniki aktualne? (I mam naprawdę na myśli wszystkie możliwe w komputerze; od dźwięku, aż po przeróżne biblioteki itd.) Bez tego nikt tutaj koledze nie pomoże, a to, że kolega wyżej ironicznie, ale i z humorem podsumował temat to nie jest to powodem do oburzenia i zarzucania mentalności Polaka 

• I agree 9
Posted (edited)
1 hour ago, Andreman said:

Jakie to Polskie z twojej strony. Tylko na tyle kolegę stać? Miłego dnia 

Jeżeli rada Polaka Ci nie odpowiada to zawsze możesz zapytać po angielsku czy niemiecku w sąsiednich działach. 

Skoro już sam zdiagnozowałeś, że problem nie jest z pamięcią, bo masz jej "bardzoooo dużo", a gra crashuje się "podczas streamowania gry po około godziny1;30" to sugeruję streamować w godzinach porannych albo popołudniowych, bo być może jest problem z lewoskrętnością prądu w taryfie nocnej.

Edited by Bazinga
Posted
8 godzin temu, Andreman napisał(a):

Podczas streamowania gry po około godziny1;30 lub dłuższym streamie całą gra mi się crashuje. Zrobiłem spójność plików pamięci mam bardzoooo dużo a dzieją się takie cuda. Karda graficzną envidia. Co robić Pomocy 

Jesteś streamerem i jedyne co napisałeś to "Karda graficzną envidia"? Naprawdę? 🙂 wiesz nvidia to może być jakaś integra na laptopie albo RTX 4090. To pewna różnica 🙂 

• I agree 2
Posted
3 minutes ago, adamets2 said:

Jesteś streamerem i jedyne co napisałeś to "Karda graficzną envidia"? Naprawdę? 🙂 wiesz nvidia to może być jakaś integra na laptopie albo RTX 4090. To pewna różnica 🙂 

Jakie to polskie, ledwo kolega posta napisał a już podpytujesz jaki sprzęt ma. Co to za zwyczaj zaglądania do kieszeni? 😉

Posted (edited)
W dniu 8.10.2024 o 05:50, Andreman napisał(a):

• pierwsze co bym zrobił - jeśli masz jakieś undervolty/overclocki (zarówno CPU jak GPU) - ustawić wszystko do wartości domyślnych
  • w grze stopniowo przechodzić na niższe ustawienia
  • jeśli używasz wifi, przeszedłbym na kabel. Jeśli kabla, przeszedłbym na wifi
  • jeśli to nie pomoże, warto sobie zrobić testy na stabilność sprzętu - puścić testy stabilności np. y-cruncher'a - na kilka godzin
  • w ostateczności, w akcie desperacji można spróbować zainstalować grę na świeżym systemie
Edited by qbahn
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy