Andreman Posted October 8 Share Posted October 8 Podczas streamowania gry po około godziny1;30 lub dłuższym streamie całą gra mi się crashuje. Zrobiłem spójność plików pamięci mam bardzoooo dużo a dzieją się takie cuda. Karda graficzną envidia. Co robić Pomocy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazinga Posted October 8 Share Posted October 8 4 hours ago, Andreman said: Co robić Pomocy Bazując na szczegółach które zawarłeś w poście powiem, że musisz usunąć przyczynę crashów, żeby gra się nie wywalała 3 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreman Posted October 8 Author Share Posted October 8 Jakie to Polskie z twojej strony. Tylko na tyle kolegę stać? Miłego dnia 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOlorowy Posted October 8 Share Posted October 8 24 minuty temu, Andreman napisał(a): Jakie to Polskie z twojej strony. Tylko na tyle kolegę stać? Miłego dnia Ale co ma Polskość do tego? Proszę o zdecydowanie więcej informacji. Twórcy gry również o to zapytają - "Karda graficzną envidia" to zdecydowanie za mało. Jaka konkretnie konfiguracja sprzętowa? Może logi warto wysłać? Czy w momencie, kiedy kolega nie transmituje na żywo swojej rozgrywki, taki błąd również występuje? Jak w przypadku innych gier? Zmiana ustawień graficznych pomaga? Wszystkie sterowniki aktualne? (I mam naprawdę na myśli wszystkie możliwe w komputerze; od dźwięku, aż po przeróżne biblioteki itd.) Bez tego nikt tutaj koledze nie pomoże, a to, że kolega wyżej ironicznie, ale i z humorem podsumował temat to nie jest to powodem do oburzenia i zarzucania mentalności Polaka 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazinga Posted October 8 Share Posted October 8 (edited) 1 hour ago, Andreman said: Jakie to Polskie z twojej strony. Tylko na tyle kolegę stać? Miłego dnia Jeżeli rada Polaka Ci nie odpowiada to zawsze możesz zapytać po angielsku czy niemiecku w sąsiednich działach. Skoro już sam zdiagnozowałeś, że problem nie jest z pamięcią, bo masz jej "bardzoooo dużo", a gra crashuje się "podczas streamowania gry po około godziny1;30" to sugeruję streamować w godzinach porannych albo popołudniowych, bo być może jest problem z lewoskrętnością prądu w taryfie nocnej. Edited October 8 by Bazinga 2 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamets2 Posted October 8 Share Posted October 8 8 godzin temu, Andreman napisał(a): Podczas streamowania gry po około godziny1;30 lub dłuższym streamie całą gra mi się crashuje. Zrobiłem spójność plików pamięci mam bardzoooo dużo a dzieją się takie cuda. Karda graficzną envidia. Co robić Pomocy Jesteś streamerem i jedyne co napisałeś to "Karda graficzną envidia"? Naprawdę? 🙂 wiesz nvidia to może być jakaś integra na laptopie albo RTX 4090. To pewna różnica 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazinga Posted October 8 Share Posted October 8 3 minutes ago, adamets2 said: Jesteś streamerem i jedyne co napisałeś to "Karda graficzną envidia"? Naprawdę? 🙂 wiesz nvidia to może być jakaś integra na laptopie albo RTX 4090. To pewna różnica 🙂 Jakie to polskie, ledwo kolega posta napisał a już podpytujesz jaki sprzęt ma. Co to za zwyczaj zaglądania do kieszeni? 😉 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted October 10 Share Posted October 10 (edited) W dniu 8.10.2024 o 05:50, Andreman napisał(a): Podczas streamowania gry po około godziny1;30 lub dłuższym streamie całą gra mi się crashuje. Zrobiłem spójność plików pamięci mam bardzoooo dużo a dzieją się takie cuda. Karda graficzną envidia. Co robić Pomocy pierwsze co bym zrobił - jeśli masz jakieś undervolty/overclocki (zarówno CPU jak GPU) - ustawić wszystko do wartości domyślnych w grze stopniowo przechodzić na niższe ustawienia jeśli używasz wifi, przeszedłbym na kabel. Jeśli kabla, przeszedłbym na wifi jeśli to nie pomoże, warto sobie zrobić testy na stabilność sprzętu - puścić testy stabilności np. y-cruncher'a - na kilka godzin w ostateczności, w akcie desperacji można spróbować zainstalować grę na świeżym systemie Edited October 10 by qbahn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts