hubertsielewicz Posted October 5 Share Posted October 5 Cześć Wszystkim Nie wiem dokońca w jaki wątek wstawić także jak w zły wstawiłem to sorry. Dzisiaj postanowiłem zrobić plakatowy rozkład jazdy dla Katowic. I teraz mam dla Was kilka pytań 1. Czy wam się podoba? 2. Ma to sens dalej ciągnąć bo robota żmudna? 3. Jeżeli mam to robić dalej to jaka stacja następna? Dzięki wielkie za odpowiedź i życzę miłego wieczoru/dnia 🙂 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszynista_ezt Posted October 7 Share Posted October 7 Świetne! Mi się osobiście bardzo podoba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklox Posted October 8 Share Posted October 8 Zamysł fajny ale wykonanie trochę niechlujne. Jeśli doprowadzisz to wyglądu tak jak oryginalne plakaty PLKi to będzie super. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubertsielewicz Posted October 8 Author Share Posted October 8 1 godzinę temu, Sklox napisał(a): Zamysł fajny ale wykonanie trochę niechlujne. Jeśli doprowadzisz to wyglądu tak jak oryginalne plakaty PLKi to będzie super. Dzięki wielkie Zdaje sobie sprawę że to niechlujne ale to jest pierwsza wersja a poza tym robiłem to w paincie na spontanie także jak będę miał czas to trochę popracuję nad tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts