M3dyk Posted September 19 Share Posted September 19 (edited) PL2 19.09.2024-20.09.2024 ok godziny 23:20-20:30 (problem trwał dłużej wskazałem czas w którym odkryłem ten błąd. (minimum do godziny 00:05 20.09.2024)) Bot nie daje przelotów przez łazy ŁA z Zawiercia w kierunku ŁB Po wejściu na nastawnie Łazy ŁA świeci zc1 tak jakby był przebieg ustawiony dla semafora C1 kiedy żaden przebieg nie jest wyświetlony. Przepuszczenie 3 pociągów z użyciem sygnału zastępczego nie naprawiło problemu. puszczenie pociągu w przeciwnym kierunku (Tor 1 z LB do Zawiercia) przez semafor C1 nie pomogło Słabiutki błąd bo nawet bot nie potrafi go naprawić i zgaduje, że dopiero reset coś zrobi Nie mam pojęcia jak doszło do zdarzenia mam nadzieje, że ktoś to wywnioskuje w logach. Pozdrawiam Edited September 19 by M3dyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted September 21 SIMRAIL Team Share Posted September 21 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts