misiek_131415 Posted September 15 Share Posted September 15 Prośba o dodatkowe pokrętło do regulacji głośności w ustawieniach gry. O oddzielenie regulacji głośności dźwięków lokomotywy i dzięków "klaksonu" O ile w EU07 jest to mniej więcej na równym poziomie to w Dragonie głos klaksonu jest znacznie mocniej słyszalny niż dźwięk silnika. Ja rozumiem że tak może jest "na żywo" Sam pamiętam że jadąc w 1 klasie Darta albo Flirta Intercity siedziałem na fotelu na samym początku. No i tam dość mocno słychać rp1. Ale to tylko symulacja i nie każdy mieszka sam. Dzieci śpią. Żona śpi. Kot śpi:) Człowiek chciałby mieć odgłosy pracującej lokomotywy na takim poziomie żeby choć trochę słyszeć pracę napędu lokomotywy. No ale jak jest RP1 to pobudka wszystkich. Prośba o dodatkową pozycję w menu ustawień. Tak jak jest osobny suwak dla czuwaka i głosów innych użytkowników na radio. Osobny suwak dla klaksonu proszę przemyśleć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domin92 Posted September 16 Share Posted September 16 Ja bym jeszcze dodał różne dźwięki klaksonów dla poszczególnych egzemplarzy bo jak wiadomo nawet dwa EP07 mogą mieć dwa różne dźwięki klaksonu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts