misiek_131415 Posted September 15 Posted September 15 Prośba o dodatkowe pokrętło do regulacji głośności w ustawieniach gry. O oddzielenie regulacji głośności dźwięków lokomotywy i dzięków "klaksonu" O ile w EU07 jest to mniej więcej na równym poziomie to w Dragonie głos klaksonu jest znacznie mocniej słyszalny niż dźwięk silnika. Ja rozumiem że tak może jest "na żywo" Sam pamiętam że jadąc w 1 klasie Darta albo Flirta Intercity siedziałem na fotelu na samym początku. No i tam dość mocno słychać rp1. Ale to tylko symulacja i nie każdy mieszka sam. Dzieci śpią. Żona śpi. Kot śpi:) Człowiek chciałby mieć odgłosy pracującej lokomotywy na takim poziomie żeby choć trochę słyszeć pracę napędu lokomotywy. No ale jak jest RP1 to pobudka wszystkich. Prośba o dodatkową pozycję w menu ustawień. Tak jak jest osobny suwak dla czuwaka i głosów innych użytkowników na radio. Osobny suwak dla klaksonu proszę przemyśleć. 1
Domin92 Posted September 16 Posted September 16 Ja bym jeszcze dodał różne dźwięki klaksonów dla poszczególnych egzemplarzy bo jak wiadomo nawet dwa EP07 mogą mieć dwa różne dźwięki klaksonu. 4
Recommended Posts