Doomik Posted August 21 Share Posted August 21 (edited) Witam, Przedstawiam scenariusz z Katowic do Kozłowa przez Włoszczowę. W scenariuszu urozmaicenia takie jak: ✅ Liczne zmiany kabiny; ✅ Ruch AI; ✅ Manewry; Scenariusz zawiera ścieżki dźwiękowe i tekstowe jedynie w języku polskim. PS. Klikanie Zew 3 wielokrotnie może powodować blokadę ruchu, proszę klikać raz kiedy jest napisane że trzeba klikać. Znany błąd : Ms1 po wyjedzie z zawodzia , Trzeba wyjść do menu i włączyć scenariusz jeszcze raz , Zazwyczaj za drugim razem działa. Instalujemy w plikach gry \Steam\steamapps\common\SimRail\SimRail_Data\StreamingAssets\Sceneries tutaj proszę rozpakować Zapraszam do testowania Doomik 🙂 Doomik.zip Edited August 22 by Doomik poprawki w texcie 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wdowa94 Posted August 22 Share Posted August 22 (edited) Popieram Edited August 22 by wdowa94 Bo twórca wątku zedytował swoją wiadomość przez co ja zedytowałem swoją wiadomość żeby zedytowana wiadomość nie odnosiła się do wiadomości sprzed edycji tylko do wiadomości zedytowanej zwanej dalej 'po edycji' gdyż bez edytowania nie miałoby to sensu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Grykien Posted August 22 Share Posted August 22 Czy będzie poprawiony ten błąd? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyCHO Posted August 25 Share Posted August 25 Probably a bad day 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek Posted August 26 Share Posted August 26 Fajny scenariusz. Jedynie dałbym więcej czasu na przejechanie z Zawiercia do Góry Włodowskiej. Te 4 minuty to trochę za mało 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritschie Posted September 3 Share Posted September 3 Hello, I have downloaded and looked at your scenario because I am also interested in LUA. I like such small scenarios. Are there any templates on how to create such a small ride? Thanks Jörg Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiekdudi Posted September 11 Share Posted September 11 witam radio mam właczone i zero reakcji ruszam i komunikat jazda z wyłaczonym radiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts