misiek_131415 Posted August 15 Share Posted August 15 Jest błąd w Kozłowie. Jak się puści skład z Kozłowa do Tunelu po torze przeciwnym może nie być możliwe ustawienie kierunku jazdy z Tunelu do Kozłowa. Dzisiaj wszedłem na nastawnie Kozłów PL2 przed chwilą. Wszedłem jak już wcześniej ktoś wysłał skład po przeciwnym do Tunelu. Mimo iż Tunel dostał zgodę na zmianę kierunku i potwierdzenie że tor pusty do Kozłowa nie był wstanie zmienić kierunku blokady. Blokada świeciła się na biało, migotała cały czas i świeciła się w kierunku Tunelu. Gracz w Tunelu który wtedy wszedł na nastawnie nie był w stanie nic zrobić. Ja w Kozłowie tez. Wszystko się zablokowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted August 17 SIMRAIL Team Share Posted August 17 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts