Michał_Wx Posted August 8 Share Posted August 8 Zauważyłem że bot działa niewłaściwie przy zaznaczaniu godzin w EDR po wyjściu gracza. Po wyjściu gracza wpisuje godzinę jego wyjścia niezależnie czy gracz zaznaczył godzinę czy zrobił to bot o ile pociąg nie dojechał jeszcze do kolejnej stacji. Dziś przykładowo wchodząc na stację w Psarach miałem wpisane aż 5 pociągów z tą samą godziną odjazdu. To samo jak mnie wyrzuciło z gry a potem wróciłem to miałem zaznaczoną godzinę mojego wyjścia mimo że zaznaczyłem godzinę przejazdu tych pociągów ręcznie. Proszę o naprawę tego by bot nie nadpisywał zaznaczonych już raz godzin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted August 12 SIMRAIL Team Share Posted August 12 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #3526 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #3526 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał_Wx Posted August 12 Author Share Posted August 12 Dodam jeszcze screeny dla lepszego zobrazowania sytuacji. Najpierw zaznaczyłem wszystko ręcznie według rzeczywistej godziny odjazdu. Po wyjściu wszedłem w EDR ponownie i wszystkie 4 pociągi które były wciąż na szlaku do Góry Włodowskiej dostały nadpisaną przez bota godzinę odjazdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts