Jump to content

Recommended Posts

A więc jak było

1) serwer PL2 27 lipca godz 20.30. jadę 73131 w kierunki maczek. gracz memfis_s wysyła mnie na Sz tylko nie na maczki a na juliusz. jadę w złą stronę. 

2) po przejechaniu już wyjazdowego z doroty zatrzymałem skład pomiędzy dorotą a juliuszem. na czacie poinformowałem Dorotę że ma to odkręcić a ja cofam i ma mnie wypuścić na maczki prawidłowo. wtedy zostałem wyrzucony z serwera z komunikatem że skład się wykoleił. skład się wykoleił przy prędkości 20km/h na prostym odcinku torów. 

3) wchodzę na serwer PL2 ponownie i chce wybrać skład. można wybrać ponownie skład 73131:)))))))) wybieram go i jadę nim do dańdówki. tam wyrzuca mnie z gry bo przecież nie mogę jechać dalej.

Pytanie. Jak to jest z tym wykolejeniem? Wyrzuca mnie z gry pod pretekstem wykolejenia składu który dalej jedzie i można go wybrać do jazdy? Jak można wykoleić skład który prawie stoi w miejscu? I jak można wybrać wykolejony skład do dalszej gry? 

• SIMRAIL Team
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy