ronr Posted July 22 Posted July 22 Dzisiaj będąc dyżurnym na GW wypuściłem pociąg 244057 z lokomotywą Dragon z ETCS-em w kierunku Zawiercia. Zauważyłem, że jechał 40 i nie mógł więcej. Kilka razy hamował (a raczej wyhamowało go) do 10 - 20 km/h. Zaproponowałem wyłączenie ETCS przełącznikiem EVC co pomogło i potem mógł jechać znacznie więcej.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted July 31 SIMRAIL Team Posted July 31 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Arkadio40 Posted July 31 Posted July 31 W dniu 22.07.2024 o 20:22, ronr napisał(a): Dzisiaj będąc dyżurnym na GW wypuściłem pociąg 244057 z lokomotywą Dragon z ETCS-em w kierunku Zawiercia. Zauważyłem, że jechał 40 i nie mógł więcej. Kilka razy hamował (a raczej wyhamowało go) do 10 - 20 km/h. Zaproponowałem wyłączenie ETCS przełącznikiem EVC co pomogło i potem mógł jechać znacznie więcej. to nie jest błąd tylko tam wyjazd w kierunku zawiercia jest na 20km/h i tak jest realnie więc według mnie jest wszystko ok
ronr Posted August 1 Author Posted August 1 Tylko, że tamten pociąg jechał 40 przez połowę dystansu GW - Zaw. Dopiero 3 - 4 odstępy przed Zawierciem mógł pojechać szybciej.
Recommended Posts