TABALUGA60 Posted July 18 Share Posted July 18 Sytuacja miała miejsce na serwerze PL2. Po skierowaniu przez bota pendolina w ŁA na linie towarową 160 gra przestała widzieć postęp jazdy - rozkład jazdy przestał się przewijać - zatrzymał się na szlaku ŁA - ŁB, a gra nie pozwalała mi jechać więcej niż 40km/h. Po zbiegnięciu się linii w Chruszczobrodzie zobaczyłem na linii nr 1 drugie pendolino równolegle jadące z tą samą prędkością co ja i hamujące w tym samym momencie co ja. Dyżurny z DZB potwierdził że oba składy mają ten sam numer i skierował oba pendolina na ten sam tor - 1 linii nr 1. Składy się zbiegły i jeden wjechał w drugi. Po przekazaniu sterowania botowi, pendolina były cofane przez grę tak jakby przejeżdżał sygnał stój. SimRail_log_2024-07-18_11-54-14.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted July 20 SIMRAIL Team Share Posted July 20 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts