Japaw Posted July 17 Share Posted July 17 (edited) Jak w tytule. Wczoraj przejąłem Sławków z pociągiem stojącym na torze nr 1 i jadącym w kierunku Bukowna. Chcąc go wypuścić zobaczyłem, że w Sławkowie nie można podać sygnału zezwalającego z semafora E1 z toru 1 w stronę Bukowna. Zwyczajnie nie ma zielonego przycisku. Można jedynie podać sygnał zastępczy. Zgłaszam bo nie wiem czy to jakieś niedopatrzenie twórców czy po prostu tak jest w realu. Screen bez pociągu w torze, bo zrobione kolejnego dnia już. Pozdrawiam Edited July 17 by Japaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted July 20 SIMRAIL Team Share Posted July 20 Tak jest w rzeczywistości, nie jest to błąd. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted July 20 SIMRAIL Team Share Posted July 20 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts