ventroo133 Posted June 26 Share Posted June 26 Witam, chciałbym się dopytać jak to jest z ukończonym scenariuszem w trybie wieloosobowym ? Zaczynam scenariusz ale gdy zostaje 30-40minut do końca trasy wyskakuje mi komunikat scenariusz ukończony. Jeszcze ani razu nie mogłem przejechać trasy od punktu A do punktu B całej do samego końca. Też tak macie ? Jeżeli nie co może być przyczyną ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prądzik Posted June 26 Share Posted June 26 Wszyscy tak mają, trasy są ograniczone do pewnych punktów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOlorowy Posted June 26 Share Posted June 26 Zależy, jaka to trasa. Z Warszawy do Katowic i z powrotem, bez problemu przejedziesz bo te lokacje są w grze. Nie dojedziesz natomiast do Krakowa, Skierniewic, czy Łodzi. Nawet nie wiem, czy do Żelisławic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazinga Posted June 26 Share Posted June 26 (edited) To co masz w rozkładzie to pełny bieg pociągu, przykładowo EIP z Warszawy do Gliwic. Scenariusz kończy się chwilę za Katowicami, bo tam kończy się grywalny świat, czyli upraszczając - dojechałeś do końca mapy. Edited June 27 by Bazinga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamets2 Posted June 26 Share Posted June 26 2 godziny temu, ventroo133 napisał(a): Jeżeli nie co może być przyczyną ? Brak odwzorowania całej Polski w SimRail 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misialec Posted September 21 Share Posted September 21 Podłącze się pod temat, gram od wczoraj, włączyłem multiplayer, wybrałem serwer i np wchodzę o 23:00, wybieram pociąg z godzina odjazdu 23:05, każdy mój scenariusz trwa 1-2 minuty... Dlaczego tak ? Czemu są same krótkie trasy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domin92 Posted September 21 Share Posted September 21 13 minut temu, misialec napisał(a): Podłącze się pod temat, gram od wczoraj, włączyłem multiplayer, wybrałem serwer i np wchodzę o 23:00, wybieram pociąg z godzina odjazdu 23:05, każdy mój scenariusz trwa 1-2 minuty... Dlaczego tak ? Czemu są same krótkie trasy ? Patrzysz na ''czas trwania scenariusza''. Podane jest tam w minutach ile sugerowanego czasu zostało do końca trwania scenariusza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misialec Posted September 21 Share Posted September 21 27 minut temu, Domin92 napisał(a): Patrzysz na ''czas trwania scenariusza''. Podane jest tam w minutach ile sugerowanego czasu zostało do końca trwania scenariusza. No właśnie, i mam scenariusz po 40 sekund do 2 minut. Nie mam żadnego np 20-30 minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_dem Posted September 21 Share Posted September 21 (edited) Jeżeli wybierzesz ten scenariusz to pojedziesz 3 minuty ...a jak ten to 3 godziny. Godziny odjazdu odnoszą się do następnej stacji, czyli odpowiednio Włoszczowa Północ i Kozłów. Teraz wiesz o co chodzi? Edited September 21 by bart_dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted September 22 Share Posted September 22 9 godzin temu, misialec napisał(a): Podłącze się pod temat, gram od wczoraj, włączyłem multiplayer, wybrałem serwer i np wchodzę o 23:00, wybieram pociąg z godzina odjazdu 23:05, każdy mój scenariusz trwa 1-2 minuty... Dlaczego tak ? Czemu są same krótkie trasy ? https://srtt.sokora.dev/ Rozkład jazdy na każdy serwer. Możesz sobie "upolować" skład który zaczyna trasę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misialec Posted September 22 Share Posted September 22 Ok rozumiem, dziękuję Panowie za pomoc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts