ventroo133 Posted June 26 Posted June 26 Witam, chciałbym się dopytać jak to jest z ukończonym scenariuszem w trybie wieloosobowym ? Zaczynam scenariusz ale gdy zostaje 30-40minut do końca trasy wyskakuje mi komunikat scenariusz ukończony. Jeszcze ani razu nie mogłem przejechać trasy od punktu A do punktu B całej do samego końca. Też tak macie ? Jeżeli nie co może być przyczyną ?
KOlorowy Posted June 26 Posted June 26 Zależy, jaka to trasa. Z Warszawy do Katowic i z powrotem, bez problemu przejedziesz bo te lokacje są w grze. Nie dojedziesz natomiast do Krakowa, Skierniewic, czy Łodzi. Nawet nie wiem, czy do Żelisławic. 2
Bazinga Posted June 26 Posted June 26 (edited) To co masz w rozkładzie to pełny bieg pociągu, przykładowo EIP z Warszawy do Gliwic. Scenariusz kończy się chwilę za Katowicami, bo tam kończy się grywalny świat, czyli upraszczając - dojechałeś do końca mapy. Edited June 27 by Bazinga 1
adamets2 Posted June 26 Posted June 26 2 godziny temu, ventroo133 napisał(a): Jeżeli nie co może być przyczyną ? Brak odwzorowania całej Polski w SimRail 1
misialec Posted September 21 Posted September 21 Podłącze się pod temat, gram od wczoraj, włączyłem multiplayer, wybrałem serwer i np wchodzę o 23:00, wybieram pociąg z godzina odjazdu 23:05, każdy mój scenariusz trwa 1-2 minuty... Dlaczego tak ? Czemu są same krótkie trasy ?
Domin92 Posted September 21 Posted September 21 13 minut temu, misialec napisał(a): Podłącze się pod temat, gram od wczoraj, włączyłem multiplayer, wybrałem serwer i np wchodzę o 23:00, wybieram pociąg z godzina odjazdu 23:05, każdy mój scenariusz trwa 1-2 minuty... Dlaczego tak ? Czemu są same krótkie trasy ? Patrzysz na ''czas trwania scenariusza''. Podane jest tam w minutach ile sugerowanego czasu zostało do końca trwania scenariusza.
misialec Posted September 21 Posted September 21 27 minut temu, Domin92 napisał(a): Patrzysz na ''czas trwania scenariusza''. Podane jest tam w minutach ile sugerowanego czasu zostało do końca trwania scenariusza. No właśnie, i mam scenariusz po 40 sekund do 2 minut. Nie mam żadnego np 20-30 minut.
bart_dem Posted September 21 Posted September 21 (edited) Jeżeli wybierzesz ten scenariusz to pojedziesz 3 minuty ...a jak ten to 3 godziny. Godziny odjazdu odnoszą się do następnej stacji, czyli odpowiednio Włoszczowa Północ i Kozłów. Teraz wiesz o co chodzi? Edited September 21 by bart_dem
misiek_131415 Posted September 22 Posted September 22 9 godzin temu, misialec napisał(a): Podłącze się pod temat, gram od wczoraj, włączyłem multiplayer, wybrałem serwer i np wchodzę o 23:00, wybieram pociąg z godzina odjazdu 23:05, każdy mój scenariusz trwa 1-2 minuty... Dlaczego tak ? Czemu są same krótkie trasy ? https://srtt.sokora.dev/ Rozkład jazdy na każdy serwer. Możesz sobie "upolować" skład który zaczyna trasę.
Recommended Posts