Michu 10 Posted June 18 Share Posted June 18 Zaktualizować w SEPE (EDR) Kielce na Kielce Główne. I można było by dodać przyczyny opóźnień pociągów, które dyżurni wpisywali by np. w zakładce "Opis pociągu". Warto dodać opcje automatycznego zaznaczania wykolejonego pociągu jako NK. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOlorowy Posted June 18 Share Posted June 18 Taki temat już istnieje. Proponowałem :v 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted June 18 Share Posted June 18 (edited) 23 godziny temu, KOlorowy napisał(a): Taki temat już istnieje. Proponowałem :v Oj, nie rzucajcie się tak z pomysłami na Simkol... Oni wolą dodawać kolejne przełączniki w oknie dialogowym... które tylko wzbudzają irytację, bo są marnie zaimplementowane, np.: za każdym razem trzeba je przełączyć - (tak trudno zapamiętać ostatnią decyzję, albo automatycznie przełączać się, gdy zacznie się klepać numer?), a pociągi są sortowane wg. jakiejś pokrętnej logiki. Zatem obawiam się, że jak coś zaczną majstrować w tym EDR, to wyjdzie kolejny potworek. 😄😉 Niedługo każda czynność DR będzie długa jak ankieta z listą kontrolek jak w kokpicie samolotu 😛 Edited June 19 by qbahn 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOlorowy Posted June 18 Share Posted June 18 51 minut temu, qbahn napisał(a): Oj, nie rzucajcie się tak z pomysłami na Simkol... Oni wolą dodawać kolejne przełączniki w oknie dialogowym... które tylko wzbudzają irytację, bo są marnie zaimplementowane, np.: za każdym razem trzeba je przełączyć - (tak trudno zapamiętać ostatnią decyzję?), a pociągi są sortowane wg. jakiejś pokrętnej logiki. Zatem obawiam się, że jak coś zaczną majstrować w tym EDR, to wyjdzie kolejny potworek. 😄😉 Niedługo każda czynność DR będzie długa jak ankieta z listą kontrolek jak w kokpicie samolotu 😛 Chciałem tylko troszkę pomarzyć... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted June 19 Share Posted June 19 W dniu 18.06.2024 o 18:22, qbahn napisał(a): Zatem obawiam się, że jak coś zaczną majstrować w tym EDR, to wyjdzie kolejny potworek. Widziałem jakąś nową wersje telefonu czy coś podobnego w zapowiedziach na forum. Telefon w monitorze. Pełen obaw czekam na spełnienie się Twojej przepowiedni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekswilc Posted August 4 Share Posted August 4 (edited) Edited August 4 by alekswilc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts