bart_dem Posted June 10 Share Posted June 10 (edited) Witam. Sytuacja miała miejsce dziś o godzinie 15:17 na PL2. Prowadziłem 16129, od Warszawy Wschodniej nie było problemów. Dojeżdżając do Strzałek semafor wjazdowy wyświetlał S1 więc rozpocząłem hamowanie i w oddali zauważyłem poruszający się po moim torze i w moim kierunku inny skład (31124) prowadzony przez użytkownika Kozaczek5Xd. Wyhamowałem do zera. 31124 poruszał się dalej aż najechał na mnie. Resztę widać na załączonym filmie. Ruchem w Strzałkach kierował bot. EDIT Przepraszam, miało być w dziale tryb wieloosobowy. Proszę o przeniesienie. SimRail_log_2024-06-10_14-15-18.txt Edited June 10 by bart_dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted June 23 SIMRAIL Team Share Posted June 23 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts