Landrynka Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Na szlaku między Włoszczową Północ a Olszamowicami brakuje tekstury wody we wgłębieniu terenu. Log_2022-12-13_23-23-35_part1.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted December 15, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 15, 2022 Czy problem występuje tylko przy patrzeniu przez szybę? Inne obiekty półprzezroczyste za nią wyświetlały się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreo Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Woda pojawia się po pewnym czasie, tak było w moim przypadku. Przez szybę nie widziałem a z kamery zewnętrznej już tak, kiedy powróciłem do widoku z kabiny była ona widoczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Landrynka Posted December 17, 2022 Author Share Posted December 17, 2022 Gdy pierwszy raz przejechałem w tym miejscu wodę widziałem tylko w przedniej szybie, natomiast przy drugim przejeździe (drugi przejazd na screenie) nie widziałem już wody w żadnej szybie. Niestety z zewnętrznej kamery nie spojrzałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o1zo Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 W dniu 15.12.2022 o 23:53, Stele napisał(a): Czy problem występuje tylko przy patrzeniu przez szybę? Inne obiekty półprzezroczyste za nią wyświetlały się? W moim przypadku (w innym miejscu mapy) woda była widziana tylko przez szyby - zarówno przednią jak i boczną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts