Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry.

Piszę z zapytaniem - dla czego nie mogę grać na trybie wielograczowym?

Wchodzę na serwer jako dyżurny ruchu lub maszynista a tu nic. Po chwili wyrzuca mnie z serwera, lub się w ogóle nie ładuję.

Bardzo bym prosił o szybką odpowiedź, ponieważ bardzo lubię grać w grę SimRail, szczególnie w trybie wielograczowym.

Dziękuję i pozdrawiam.

Posted

Zazwyczaj dzieje się tak że dwie osoby wchodzą na jedną nastawnie ie przejmuj się jednego  z was wyrzuci  spróbuj na inną wejść nastawnia i na pewno sobie pograsz na MP

• I disagree 1
Posted
W dniu 20.05.2024 o 22:09, Arkadio40 napisał(a):

Zazwyczaj dzieje się tak że dwie osoby wchodzą na jedną nastawnie ie przejmuj się jednego  z was wyrzuci  spróbuj na inną wejść nastawnia i na pewno sobie pograsz na MP

No niestety nie działa, wchodzę na pusty serwer, na najmniejsze stacje i i tak nie działa. Mam nadzieję, że ktoś (szczególnie z administracji) wie co zrobić, ponieważ chciałmy zagrać na mp

Posted (edited)

Niestety pewnie tego nie ustalimy dlaczego. Spróbuj zgłosić błąd. Chociaż może się okazać, że go tylko skasują (jak mój i ponoć także innych). Wygląda na to, że próbują ukrywać, że mają problemy z MP. Pewnie znowu ta sama śpiewka - hejt. No i co im zrobisz? Oni nie mają pańskiego płaszcza 😉 

PS niedawno miałem w Kozłowie na PL4 pociąg widmo - człowiek mi na radiu zgłasza, żebym podał wylot, a na HUD, pulpicie i w kamerach wszystko wskazuje, że pociągu jeszcze nie ma. Podałem wylot i ponoć przejechał. Niezły cyrk na kółkach, który zagościł od kwietniowej poprawki. 😄 

Edited by qbahn
  • Like 2
Posted
4 godziny temu, qbahn napisał(a):

Niestety pewnie tego nie ustalimy dlaczego. Spróbuj zgłosić błąd. Chociaż może się okazać, że go tylko skasują (jak mojego i ponoć innych). Wygląda na to, że próbują ukrywać, że mają problemy z MP. Pewnie znowu ta sama śpiewka - hejt. No i co im zrobisz? Oni nie mają pańskiego płaszcza 😉 

PS niedawno miałem w Kozłowie na PL4 pociąg widmo - człowiek mi na radiu zgłasza, żebym podał wylot, a na HUD, pulpicie i w kamerach wszystko wskazuje, że pociągu jeszcze nie ma. Podałem wylot i ponoć przejechał. Niezły cyrk na kółkach, który zagościł od kwietniowej poprawki. 😄 

Potwierdzam. Słyszałem na radiu sytuację z pociągiem widmo, jakiś czas temu.

• Thanks 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy