Adlol2 Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 cześć mam pytanie czy bdzie możliwość otwierania drzwi oraz wchodzenia do wagonów w pełnej wersji? mam również pytanie o zapowiadanie na stacjach bo słyszałem je chyba tylko 3 razy. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiek1999 Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 14 minut temu, Adlol2 napisał(a): cześć mam pytanie czy bdzie możliwość otwierania drzwi oraz wchodzenia do wagonów w pełnej wersji? mam również pytanie o zapowiadanie na stacjach bo słyszałem je chyba tylko 3 razy. Pozdrawiam zapowiedzi będą w pełnej wersji ale ich jeszcze nie słyszałem w playtestach 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adlol2 Posted December 13, 2022 Author Share Posted December 13, 2022 32 minuty temu, grzesiek1999 napisał(a): zapowiedzi będą w pełnej wersji ale ich jeszcze nie słyszałem w playtestach spoko a na każdej stacji będą? a co do drzwi to nie wiesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts