THUNDER Posted May 17 Share Posted May 17 (edited) Dzięń dobry. Po ostatniej aktualizacji gry, nie jestem w stanie grać jako dyżurny... Gra się ładuje bez końca... Zrobiłem spójność plików, później reinstal gry, znów spójność plików, sprawdziłem wszystkie swoje sterowniki. Niestety nic nie pomogło. Wszystko inne działa. Scenariusze, tryb maszynisty na multi, nawet sprawdzałem czy nie mam bana, czy coś w ten deseń... Niestety nie mam pomysłu jak to ogarnąć. EDIT: Zapomniałem dodać że to dotyczy wszystkich serwerów, od polskich po chińskie... Specyfikacja komputera: Nazwa urządzenia THUNDER Procesor 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz 2.69 GHz Zainstalowana pamięć RAM 16,0 GB (dostępne: 15,8 GB) Karta graficzna nvidia RTX 3050 Typ systemu 64-bitowy system operacyjny, procesor x64 SimRail_log_2024-05-15_10-43-34.txt SimRail_log_2024-05-16_11-34-49.txt SimRail_log_2024-05-16_11-53-46.txt Edited May 17 by THUNDER zapominajka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted May 21 SIMRAIL Team Share Posted May 21 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #3379 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #3379 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team kojonek2 Posted June 10 SIMRAIL Team Share Posted June 10 Spróbuj usunąć folder `C:/Users/thund/AppData/Local/Temp/SimKol/SimRail` i `C:/Users/thund/AppData/Local/Temp/SimKol` Link to comment Share on other sites More sharing options...
THUNDER Posted June 11 Author Share Posted June 11 21 godzin temu, kojonek2 napisał(a): Spróbuj usunąć folder `C:/Users/thund/AppData/Local/Temp/SimKol/SimRail` i `C:/Users/thund/AppData/Local/Temp/SimKol` Super dziękuję, pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts