Marcion Posted May 9 Share Posted May 9 Wysyłając pociąg na kurs kolizyjny w łazach Łc spod dowolnego semafora, system wyświetli komunikat na czacie, że zrobiły to Łazy Łb. Próbowałem podobnych metod na innych stacjach (Łazy, Łazy Ła, Katowice, Psary) i system poinformował, że to ja wysłałem pociąg na kurs kolizyjny, więc błąd występuje tylko i wyłącznie na Łazach Łc. Ponadto trzeba poprawić komunikat, aby nie pokazywało kursu kolizyjnego jeśli do następnego semafora odcinek jest wolny. Na filmie widać, że szlak dla pendolino jest wolny, a pośpieszny już wyjechał za semafor wyjazdowy w Łazach. Serwer EN2. Dodatkowo jak system wykryje kurs kolizyjny to może powinien wygaszać te sygnały zastępcze? Obecnie wygląda to tylko dla ozdoby. Kurs kolizyjny Łazy Łc.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted May 13 SIMRAIL Team Share Posted May 13 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #3352 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #3352 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team kojonek2 Posted May 14 SIMRAIL Team Share Posted May 14 Będzie poprawione w hotfixie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts