Doomik Posted May 3 Share Posted May 3 Bot w Idzikowicach podał mi na zły szlak (pl4) SimRail_log_2024-05-03_14-28-12.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted May 3 SIMRAIL Team Share Posted May 3 Mi to wygląda na linię 593, szlak Idzikowice - Radzice, zgodnie z rozkładem jazdy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted May 3 Share Posted May 3 1 minutę temu, GoppelPL napisał(a): Mi to wygląda na linię 593, szlak Idzikowice - Radzice, zgodnie z rozkładem jazdy. A skład nie jedzie na Radzice tylko Dębę? W lewo nie w prawo za Idzikowicami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted May 3 SIMRAIL Team Share Posted May 3 W rozkładzie jazdy na screenie widać Radzice, gdzie może zmienić kabinę i pojechać w stronę Dęby Opoczyńskiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted May 3 Share Posted May 3 Teraz, GoppelPL napisał(a): W rozkładzie jazdy na screenie widać Radzice Głowy pod topór nie położę ale wydaje mi sie dyżurując na nastawni Idzikowice towar wg rozkładu był na lewo kierowany. LK 594? Sprawdzić nie mogę bo złośliwie dodam że bana dostałem i czekam na zarzuty 3 dzień;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted May 3 SIMRAIL Team Share Posted May 3 Sprawdziłem właśnie w rozkładzie na serwerze - Idzikowice R18, Radzice, Dęba Opoczyńska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted May 3 Share Posted May 3 Serwer PL3 mapa live pokazuje w lewo i tak pamiętam było przed DLC Cargo na 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts