qbahn Posted May 1 Share Posted May 1 Przed Centralną złapało mnie S1. Zahamowałem normalnie. Ponieważ długo nic się nie działo, włączyłem bota. Jednak po jakimś czasie wyłączyłem go, ale ze zdziwieniem zauważyłem, że ciśnienie w przewodzie hamulcowym samo zaczęło spadać (linijka była na czerwono) i rozległ się komunikat "hamulec bezpieczeństwa". Na pewno go nie aktywowałem. Kilka włączeń i wyłączeń bota i model hamulców całkiem popłynął - jak na filmie. Nijak się nie udało przywrócić loka do normy: po dezaktywacji bota, cały czas wartości ciśnienia z kosmosu. Po aktywacji bot normalizował... i tak w kółko. PL2 Simrail 2024.05.01 - 13.47.55.02 - Trim.mp4 SimRail_log_2024-05-01_12-56-08.7z Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted May 13 SIMRAIL Team Share Posted May 13 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #3356 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #3356 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts