SIMRAIL Team uetam Posted April 30 SIMRAIL Team Posted April 30 W21 w Opocznie jest wskaźnikiem odblaskowym.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 30 SIMRAIL Team Posted April 30 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
qbahn Posted April 30 Author Posted April 30 30 minut temu, uetam napisał(a): W21 w Opocznie jest wskaźnikiem odblaskowym. spoko, tak się domyślam, ale nie odbija. Dlatego napisałem, że nieczytelny. Zarówno światła loka (jechałem Pendo) jak i latarki DR nie podświetlają. Przeciwległy semafor "O" (o ile dobrze pamiętam oznaczenie) ma to widoczne z daleka. Ot co.
SIMRAIL Team uetam Posted May 1 SIMRAIL Team Posted May 1 19 godzin temu, qbahn napisał(a): spoko, tak się domyślam, ale nie odbija. Dlatego napisałem, że nieczytelny. Zarówno światła loka (jechałem Pendo) jak i latarki DR nie podświetlają. Przeciwległy semafor "O" (o ile dobrze pamiętam oznaczenie) ma to widoczne z daleka. Ot co. Ok, sprawdzimy to. 2
qbahn Posted May 6 Author Posted May 6 (edited) W dniu 1.05.2024 o 09:45, uetam napisał(a): Ok, sprawdzimy to. ja sprawdziłem. To wyraźnie jest W21 świecący (a może nie powinien?) - jest gruba puszka. Odblaskowe są płaskie. Więc... coś nie pykło w tym miejscu. Edited May 6 by qbahn 1
Recommended Posts