Jump to content

Błąd detekcji zatrzymania w peronie na stacji Piastów

Recommended Posts

Dziś wieczorem, prowadząc 91986 na serwerze PL2, o godzinie 22:26 zatrzymałem się (według mnie poprawnie, wydaje mi się, że jeszcze przed W4) przy peronie na stacji Piastów, natomiast gra, dawała sprzeczne komunikaty. Z jednej strony miałem komunikat "Możesz się już zatrzymać", a z drugiej dostawałem kary za otwarcie drzwi poza obszarem stacji oraz po złej stronie (otworzyłem po poprawnej, prawej stronie). Dla testów sprawdziłem też otwarcie drzwi po lewej - to samo. Nie dostałem ujemnych punktów za "przestrzelenie" stacji. Pomogło cofnięcie się o kilka/kilkanaście metrów.SimRail_25042024_2226.thumb.png.479dbea667d9ee909a92b87682024bee.png

SimRail_log_2024-04-25_22-01-00.txt

• SIMRAIL Team
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.

• 1 month later...

Błąd nadal występuję, od dłuższego czasu, miałem go już wielokrotnie. Właśnie miałem go na jednoskładnikowym elfie, kierunek Warszawa, zatrzymanie w połowie stacji. Zatrzymanie się bliżej końca stacji, sprawia, że błąd znika.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy