Szczurson Posted April 25 Share Posted April 25 Dziś wieczorem, prowadząc 91986 na serwerze PL2, o godzinie 22:26 zatrzymałem się (według mnie poprawnie, wydaje mi się, że jeszcze przed W4) przy peronie na stacji Piastów, natomiast gra, dawała sprzeczne komunikaty. Z jednej strony miałem komunikat "Możesz się już zatrzymać", a z drugiej dostawałem kary za otwarcie drzwi poza obszarem stacji oraz po złej stronie (otworzyłem po poprawnej, prawej stronie). Dla testów sprawdziłem też otwarcie drzwi po lewej - to samo. Nie dostałem ujemnych punktów za "przestrzelenie" stacji. Pomogło cofnięcie się o kilka/kilkanaście metrów. SimRail_log_2024-04-25_22-01-00.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 25 SIMRAIL Team Share Posted April 25 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numli Posted May 31 Share Posted May 31 Błąd nadal występuję, od dłuższego czasu, miałem go już wielokrotnie. Właśnie miałem go na jednoskładnikowym elfie, kierunek Warszawa, zatrzymanie w połowie stacji. Zatrzymanie się bliżej końca stacji, sprawia, że błąd znika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts