hyzwar Posted April 24 Share Posted April 24 Za pierwszym razem utknąłem. Cisza. Triger nie zadziałał. Za drugim razem podjechałem bardzo blisko granicy przetaczania (tak nazywa się ten chlebek na kiju? :D), tj. mniej niż 10 m. Triger się odpalił. Poleciał jakiś pasażerski. Udało się dokończyć. Natomiast. I za pierwszym razem, i za drugim razem, wystąpił inny problem - radio. Po zmianie kabiny z B na A i ruszeniu w kierunku garage, zaczyna odejmować pkt (-100) za jazdę z wyłączonym radiem. Paradoksalnie, "rozdzielnik" od tego momentu działa odwrotnie. Radio w cab A działa w ustaieniu B i vice versa. Nie przeszkadza to w dokończeniu scenariusza, natomiast może i ma jakiś związek z losowością odpalania trigerów? Log w załączniku. Pozdro SimRail_log_2024-04-24_18-14-45.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 24 SIMRAIL Team Share Posted April 24 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #3283 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #3283 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon Posted May 9 Share Posted May 9 Potwierdzam, dwukrotnie przejeżdżałem ten scenariusz i to samo - jazda z wyłączonym radiem. Czekam na naprawę, bo scenariusz bardzo ciekawy. A punkty lecą... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts