hyzwar Posted April 24 Posted April 24 Za pierwszym razem utknąłem. Cisza. Triger nie zadziałał. Za drugim razem podjechałem bardzo blisko granicy przetaczania (tak nazywa się ten chlebek na kiju? :D), tj. mniej niż 10 m. Triger się odpalił. Poleciał jakiś pasażerski. Udało się dokończyć. Natomiast. I za pierwszym razem, i za drugim razem, wystąpił inny problem - radio. Po zmianie kabiny z B na A i ruszeniu w kierunku garage, zaczyna odejmować pkt (-100) za jazdę z wyłączonym radiem. Paradoksalnie, "rozdzielnik" od tego momentu działa odwrotnie. Radio w cab A działa w ustaieniu B i vice versa. Nie przeszkadza to w dokończeniu scenariusza, natomiast może i ma jakiś związek z losowością odpalania trigerów? Log w załączniku. Pozdro SimRail_log_2024-04-24_18-14-45.txt
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 24 SIMRAIL Team Posted April 24 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #3283 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #3283
Szymon Posted May 9 Posted May 9 Potwierdzam, dwukrotnie przejeżdżałem ten scenariusz i to samo - jazda z wyłączonym radiem. Czekam na naprawę, bo scenariusz bardzo ciekawy. A punkty lecą...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Friday at 03:22 PM SIMRAIL Team Posted Friday at 03:22 PM This topic has been automatically closed as the problem has been fixed by our team. Ten temat został automatycznie zamknięty gdyż problem został naprawiony przez nasz zespół.
Recommended Posts