Solisek Posted April 24 Share Posted April 24 Witam podczas wizyty w zajezdni i wejścia do ep08 spadamy na dół na zewnątrz gra wciąż twierdzi że jesteśmy w kabinie nie da się biegać ani podskakiwać a podczas wychodzenia z E186 bugujemy się na dole i nie jesteśmy w stanie się wydostać. Podrzucam filmik Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 24 SIMRAIL Team Share Posted April 24 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #3278 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #3278 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted April 24 SIMRAIL Team Share Posted April 24 Odsunąłem punkt pomiaru wysokości do standardowej pozycji. Wyciągnąłem nieco animację wysiadania wysokiego. Wysiadanie wysokie i niskie były zamienione w kontrolerze, w lokomotywowni powinno odgrywać niskie. W każdym razie gracz nie wpada już do dziury. Problemu z odrzucaniem w EP08 nie umiem zduplikować. Po mojej stronie działa. :< 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts