Domip Posted April 24 Share Posted April 24 (edited) Witam Obecnie PKP CARGO SERVICE posiada 2 lokomotywy ET22 typ 201E. Fajnie gdyby w DLC Cargo Pack była lokomotywa o numerze ET22-999 (mam nadzieje, że te DLC zostanie zaktualizowane). Edited April 24 by Domip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogaleqq Posted May 3 Share Posted May 3 Ja bym jeszcze dodał byka cargounitu korzystając z dostępnej licencji przewoźnika (201Ea-011, lub 010). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted May 3 SIMRAIL Team Share Posted May 3 ET22 Cargounitu to też zmodernizowane lokomotywy, nie mamy takiego modelu w grze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted May 3 Share Posted May 3 3 godziny temu, GoppelPL napisał(a): ET22 Cargounitu to też zmodernizowane lokomotywy, nie mamy takiego modelu w grze. A jak już przy byczku jesteśmy. Wg stanu na jaki rok tworzono DLC Cargo? Przyporządkowanie do oddziałów PKP wymalowane na boku z przodu, malowanie itp itd. Czy też to pełen random? Już chyba 5 raz o to pytam:) Ktoś mi udzieli odpowiedzi? Będę bardzo wdzięczny:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted May 3 SIMRAIL Team Share Posted May 3 Są tam - podobnie jak w EN57 - malowania z poprzednich epok, typu ta z żółtym czołem i herbem Bydgoszczy. Z tych obecnie jeżdżących w 100% oryginalnej budzie to byśmy mieli same niebieskie, szkoda by było tego nie urozmaicić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted May 3 Share Posted May 3 Dziękuję . Czyli nie ma rocznika jednego jak podstawka gry (2018) tylko losowe roczniki . A byczek z herbem Bydgoszczy moim zdaniem najładniejszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasiur Posted May 3 Share Posted May 3 2 godziny temu, GoppelPL napisał(a): Są tam - podobnie jak w EN57 - malowania z poprzednich epok, typu ta z żółtym czołem i herbem Bydgoszczy. Z tych obecnie jeżdżących w 100% oryginalnej budzie to byśmy mieli same niebieskie, szkoda by było tego nie urozmaicić. Czyli rozumiem, że realia na rok 2018, to są tylko wtedy gdy deweloper ma takie zachcianki i mu tak wygodnie, ale jak społeczność o coś prosi, to nie da się, bo to nie jest z roku 2018. Po ostatniej aktualizacji nic mnie już nie zaskoczy w SR. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts