DrAdamX Posted April 23 Share Posted April 23 Jadę towarem na trasie (serwer PL2) Radom-Tychy, zauważyłem, że w okolicach Olkusza, Bukowna, Sławkowa na wszelkiego rodzaju posterunkach stoi gość z latarką, światło białe i porusza nią góra-dół. Jedyne co znalazłem to sygnał Rm2 (źródło mojego odkrycia to strona transportszynowy.pl), nie widzę jednak dlaczego ten sygnał miałby się pojawiać w sytuacji gdy jadę normalnie z rozkładową prędkością. Chętnie przyjmę wszelkie wytłumaczenia co to oznacza i czemu tam jest. Simrail.mp4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek Posted April 23 Share Posted April 23 Sygnał D8 „Dróżnik obecny na przejeździe kolejowo – drogowym lub przejściu” 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamets2 Posted April 23 Share Posted April 23 @DrAdamX tak nie na temat to powiem Ci, że ten short to by się nadawał do promocji tej gry 🙂 Mega fajnie to wygląda i tak realistycznie, że ja w pierwszej chwili myślałem, że wkleiłeś filmik z reala, a nie z SimRail... Ci dróżnicy machający latarką to już byli przed update? Czy teraz? Tylko na multi czy na singlu także? Wygląda to naprawdę SUPER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted April 23 SIMRAIL Team Share Posted April 23 Cytat Tylko na multi czy na singlu także? Dróżnicy są obecni w obu tych trybach. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts