Kuncio12 Posted April 23 Share Posted April 23 (edited) Witam kiedy chce odpalić nowe scenariusze z ET22 i eu07 pasażerskie cały czas wyskakuje taki błąd To co się dzieje w tej grze na Geforce Now to jest dramat nie idzie ukończyć żadnego scenariusza bo gra zawsze wywala mniej wiec w tych samych miejscach a w nowy dodatek Cargo Pack nawet nie mogę grać bo same błędy Edited September 2 by Kuncio12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted April 24 SIMRAIL Team Share Posted April 24 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUZZER Posted April 24 Share Posted April 24 W dniu 23.04.2024 o 19:06, Kuncio12 napisał(a): Witam kiedy chce odpalić nowe scenariusze z ET22 i eu07 pasażerskie cały czas wyskakuje taki błąd To co się dzieje w tej grze na Geforce Now to jest dramat nie idzie ukończyć żadnego scenariusza bo gra zawsze wywala mniej wiec w tych samych miejscach a w nowy dodatek Cargo Pack nawet nie mogę grać bo same błędy U mnie wszystko działa na GeForce Now korzystając z subskrypcji Ultimate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts