Jump to content

ERROR: SymGetSymFromAddr64, GetLastError: 'Próbowano uzyskać dostęp do nieprawidłowego adresu

Recommended Posts

• 4 months later...

Ja niedawno miałem ten sam problem. Piszę scenariusz i nagle zaczęło mnie crashować z jakiegoś powodu zawsze w tym samym miejscu. Nie wiem skąd się to wzięło bo pisząc scenariusz i testując jego działanie dziesiątki a może i setki razy przejeżdżałem go i nic się nie działo a potem nagle pojawiły się crashe. Zastanawiałem się co robić i mając jakieś doświadczenie z innych symulatorów stwierdziłem, że wyczyszczę pliki temp i cache powiązane z simrail. Poszukałem gdzie coś może być, wyczyściłem tą zawartość i problem ustąpił. Czy pomogło moje działanie czy może to jakiś przypadek na 100% nie wiem, ale warto spróbować. 

16 godzin temu, JoeBlack72 napisał(a):

Ja niedawno miałem ten sam problem. Piszę scenariusz i nagle zaczęło mnie crashować z jakiegoś powodu zawsze w tym samym miejscu. Nie wiem skąd się to wzięło bo pisząc scenariusz i testując jego działanie dziesiątki a może i setki razy przejeżdżałem go i nic się nie działo a potem nagle pojawiły się crashe. Zastanawiałem się co robić i mając jakieś doświadczenie z innych symulatorów stwierdziłem, że wyczyszczę pliki temp i cache powiązane z simrail. Poszukałem gdzie coś może być, wyczyściłem tą zawartość i problem ustąpił. Czy pomogło moje działanie czy może to jakiś przypadek na 100% nie wiem, ale warto spróbować. 

Spróbowałem tego samego i nadal crashuje, w dokładnie tym konkretnym miejscu w trakcie wykonywania scenariusza Katowice - Zawiercie.

W załączniku screen oraz log.

Bez tytułu.png

SimRail_log_2024-09-23_16-38-44.txt

23 godziny temu, bart_dem napisał(a):

Spróbuj przeinstalować grę.

Po re-installu nadal ten sam problem, z tą różnicą, że gra crashuje jeszcze wcześniej lecz mniej więcej w tych samych rejonach scenariusza Katowice - Zawiercie EN57.

W dalszym ciągu ten sam błąd:

[2024-09-24 18:43:37]:   ERROR: SymGetSymFromAddr64, GetLastError: 'Próbowano uzyskać dostęp do nieprawidłowego adresu.' (Address: 00007FF6DD18F06A)
[2024-09-24 18:43:37]: 0x00007FF6DD18F06A (SimRail) (function-name not available)

PS. dodam, że trasę odwrotną robiłem dwukrotnie różnymi składami i wszystko działa prawidłowo.

Edited by Rafal303
ps

Godzinę temu, JoeBlack72 napisał(a):

A które to jest miejsce ? Mi w moim scenariuszu wywalało na wjeździe do Zawiercia...

Parę wiadomości wyżej dałem screena, obczaj.

Ogólnie okolice Łazów, kilka minut od Zawiercia.

Edited by Rafal303

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy