Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, qbahn napisał(a):

Serio? Czyli przedkładasz taką symulację, w której możesz ustawić zadaną prędkość pociągu i ją uzyskać w mgnieniu oka, ale przy tym mieć miód na ekranie i w głośnikach, nad taką, która wymaga trudu w uzyskaniu prędkości i wyhamowaniu? No cóż, dla każdego coś miłego. 😄 

Wszystko zależy od tego jaki to "trud"... W prowadzeniu pociągów pasażerskich zarówno w SimRail jak i TSW4 wszystkimi lokomotywami oczywiście, że fajne jest kontrolowanie szybkości, hamowanie czy przyśpieszanie - to oczywiste... Ale już w towarach pod górę to dla mnie żadna przyjemność...

Pamiętam swoje początki z przygodą z symulatorami pociągów - jeszcze w TSW2 jak wziąłem jakąś trasę towarową w USA podczas zamieci śnieżnej... To było dopiero wyzwanie jak się jeszcze ślizgały koła żeby ten skład poprowadzić... Ale przejechałem... 🙂 Tym nie mniej to nie to co lubię... No i samouczek z towarem w SimRail, który był koszmarem, ale też przejechałem - choć tu ktoś mi pisał, że niewłaściwie była dobrana lokomotywa... Generalnie towary mnie nie jarają. Jedzie się z punktu A do punktu B... Wolę pasażerskie jak ludzie wsiadają na kolejnych stacjach... Ale jak piszesz - dla każdego coś miłego...

Jednakże... kompletnie nie fascynują mnie systemy bezpieczeństwa, czuwaki itd i mam to wyłączone w SimRail, a w TSW4 nie włączone... Na szczęście gra może być frajdą dla takich co lubią te systemy jak i ich nie lubią i każdy znajdzie coś dla siebie.

• I agree 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy