misiek_131415 Posted April 22 Share Posted April 22 Misja nie chce się uruchomić. Robię wszystko tak jak zawsze i Katowice nie dają wjazdu. Stoję na czerwonym i nic. Nawet pofatygowałem się oznaczenie końca pociągu powiesić ręcznie. Też nie pomogło:) W tej misji nie ma również opcji drukowania rozkładu jazdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted April 22 SIMRAIL Team Share Posted April 22 Użyłeś ZEWu na radiotelefonie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted April 22 Author Share Posted April 22 (edited) Tak. dwa razy misje odpalałem. Zew1, zew2, zew3. Czerwone ciągle świeci. Misja IR EU07 kato wawa to samo. pomocnik miał patrzeć z tyłu jak spycham ale siódemka nie rusza. nastawnikiem kręcę i kaplica. nie jedzie. PDF też nie można drukować. Edited April 22 by misiekczołgista Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted April 22 SIMRAIL Team Share Posted April 22 Generalnie musisz dać nawrotnik do tyłu i zacząć cofać składem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted April 22 Author Share Posted April 22 Dałem. I Siódemka toczy się wolno do przodu swoim ciężarem do niebieskiego i minus 1000. A do tyłu ani centymetr. Dobra. Spróbuje za jakiś czas ponownie. Może coś dzisiaj pechowy dzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek_131415 Posted April 23 Author Share Posted April 23 Dzisiaj ponownie rozpocząłem misje. Bez błędów. Te same ruchy co wczoraj i działa ok. Wszystko ok. Nie ma tematu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts